NIEUWS: Bikon.nl is overgenomen door Skate-dump.nl. Bekijk het grote assortiment inline skates hier en bestel vandaag nog!

 

 

 

 

Welkom bij Bikon schaatsen en skeelers.

Service

Wij bieden u altijd scherpe prijzen. Voor persoonlijk advies kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of via info@bikon.nl. U kunt bij ons ook schaatsen en skeelers passen. Dit kan enkel op afspraak.

Topmerken

Bikon schaatsen levert schaatsen en skeelers van de bekendste merken zoals Viking, Zandstra, Raps, Maple, Powerslide, Bont & Stone. Bent u op zoek naar een type schaatsen/skeelers maar ziet u ze niet op onze site? Stuur ons gerust een e-mail. Wie weet hebben wij nog iets liggen in het magazijn.

Werkwijze

Om u een scherpe prijs te kunnen bieden, kopen wij voornamelijk grote partijen schaatsen en skeelers in. Deze modelen worden door de producent met korting aangeboden en deze korting rekenen wij door naar U, de klant. Door deze werkwijze hebben wij niet van elk model elke maat maar in elke maat wel weer diverse modellen. De voorraad per maat/model is vaak beperkt wij zeggen daarom altijd OP=OP. 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.