Welkom bij Bikon.nl

English Nederlands

Bikon is opgericht door Philip de Koning en Jan Bikker in 2012. Bikon.nl is ontstaan uit een combinatie van een passie voor de schaatssport en een ondernemerswens. 

Na 2 natuurijs winters in 2012 en 2013 was het tijd om de markt verder te veroveren en hebben we een webshop gerealiseerd: www.bikon.nl
Door deze stap is de onderneming Bikon sterk gegroeid en ondertussen een bekende naam bij veel schaats en skeeler liefhebbers. 

Sinds 2014 is de onderneming overgegaan van een VOF in een eenmanszaak. 

Bikon houd zich bezig met de verkoop van schaatsen en skeelers. In eerste instantie zijn we begonnen met de verkoop van traditionele noren, maar door de jaren heen hebben we ons steeds meer toegelegd op de totale schaatsmarkt door ook andere typen schaatsen maar ook skeelers aan te bieden.

Scherpe deals
We kopen onze schaatsen en skeelers uit restpartijen en sluiten scherpe deals, indien we weten dat we afzet hebben en een scherpe inkoopprijs kunnen bedingen. Naar mate de tijd vorderde en de handelsvolumes toenamen, werden we ook serieuzer genomen door de marktpartijen. Met als gevolg lagere inkoopprijzen.
Doordat we dus veel uit restpartijen kopen hebben we niet in elke maat evenveel aanbod. Daartegenover staat dat we met deze manier van handelen wel onze prijzen scherp kunnen houden. Uiteraard proberen wij ons aanbod zo groot mogelijk te houden, maar incourante maten en modellen komen er bij ons niet in. 
Wij verkopen schaatsen en skeelers van de volgende merken: Raps, Viking, Maple, Nijdam, Zandstra, Salomon, Bont en Powerslide.

Raps
Onze handelsvoorraad bestaat voornamelijk uit Raps schaatsen. Dit omdat de Raps schoenen en ijzers erg makkelijk los van elkaar genomen kunnen worden. Hierdoor is er een optimale keuzevrijheid in ijzers. U kunt dan bij een te kleine geworden schaats een nieuwe schoen kopen, zodat u uw ijzers alsnog jaren kunt gebruiken.

Advies
Omdat we nu al geruime tijd schaatsen verkopen, hebben we steeds meer ervaring gekregen met verschillende schaatsen en zijn we in staat u van een goed advies te voorzien en u tot een tevreden klant weten te maken. Voor persoonlijk advies kunt u het beste een e-mail schrijven naar: info@bikon.nl.

U kunt direct al uw schaatsen, skeelers en onderdelen gemakellijk bestellen via onze webshop, en betaling via o.a. iDeal.
Als u nog vragen of opmerkingen heeft dan horen wij dat graag! 
U kunt ons bereiken op info@bikon.nl of via ons telefoonnummer 06-12240493.

Wellicht tot ziens!

Bikon.nl
Jan Bikker

“Met Bikon kom je vooruit” 

Aangesloten bij thuisvergelijken.nl, de webwinkel vergelijker


 

Een krantartikel uit de begintijd van Bikon.nl:

 het kontakt